En kram sitter aldrig fel

En vän till mig mår inte så bra. Så jag ville pigga upp henne lite. Så jag försökte mig på ett vintagekort igen. Det blev lite kalt tycker jag. Men det tog bara stopp när jag pysslade. Så kortet kanske inte skulle vara mer dekorerat än så här.


Te påsar måste också få bo fint!

Jag fick inspirationen från Tesa häromdagen. Och jag var ju bara tvungen att prova!Jag blev riktigt nöjd faktiskt!


Ett bra och ha kort!

Det är alltid bra att ha kort på lager. Man vet aldrig när man själv behöver det. Eller när grannen kommer inspringande i panik och frågar om man har något färdigt.... Nu skulle väl inte min granne göra det. Inte sen jag bad honom vara lite tystare när han hade sex. Han blev knallröd i ansiktet och svarade att han hade minsann inte hade något förhållande. Så det måste vara från någon annan lägenhet!
Herregud stackars ensamma människa. Jag kanske ska förbarma mig över honom? ;-) Eller ge honom ett kort!
Här kommer i alla fall mitt ena bra och ha kort.KRAM!


Tävling hos Scraplagret.

Ikväll fick jag den fantastiska idén att jag kanske skulle vara med i Scraplagret och deras skisstävling. Den avslutas/avslutades den 15/5 kl 23.59........
Men jag skickade iväg ett bidrag ändå. Tycker att det är kul att utmana sig själv och att jobba utifrån en skiss.
Det här blev mitt bidrag.Och så här såg skissen ut.Känner mig inte helt nöjd med kortet. Allt gick inte som jag ville. Som med den svarta paper pen. Den som gör de söta små svarta halvpärlorna. Jag kan säga att jag är väldigt svart om fingrarna. Tur att det finns fjärilar som kan dölja de små misstagen man gör. ;-)
Nu ska jag sova!
KRAM!


RSS 2.0