Ett minialbum!

Jag vet att jag gjort det förut. Men då av toarullar. Men nu har jag gjort av påsar! På riktigt alltså! ;-)
Men jag hade inga påsar hemma. Så jag vek egna av kopieringspapper. Hur lätt som helst. Och mina händer viker hellre papperspåsar än jobbar med toarullar som inte är så samarbetsvilliga. Man kan verkligen säga att jag gjort albumet helt själv! ;-)
Albumet är en present så jag har tagit kort innan namn och personliga saker är ditskrivna.


Här är framsidan

        En av tagsen som ligger i varje påse.

Detta var mitt första "riktiga" minialbum. Men inte mitt sista!
Ha en bra dag!


Ett grattiskort!

Emil var bjuden på kalas i söndags. Så det blev ett enkelt kort.Men ibland är det enkla det rätta.

I lördags hade Emil en kompis här och han undrade vad jag höll på med i min lilla hörna. Det slutade med att han satt och pysslade med mig. Emils tv-spel var inte alls lika lockande.

Jag älskar att kunna uppmuntra Emils kompisar till att pyssla. Att vara kreativ har man alltid nytta av! Före jul hade jag sju stycken här en dag efter skolan som gjorde julkort. Speciellt en kille gjorde intryck på mig. Han tittade i min hög med julkort. Klämde och kände och pratade tyst för sig själv. Sen satte han sig med papper och dekorationer och testade sig fram hur han ville ha det. Han kom tillbaka själv ett par gånger till för att göra klart kortet. Så underbart!
En mamma frågade mig hur jag hade tålamod med att ha barnen rotandes bland mina saker så det blev oordning. Jag visste inte vad jag skulle svara på det. För det första blev det inte rörigt. De var så noga med att lägga tillbaka allt de inte använde. För det andra så har jag ingen direkt ordning. ;-) Men hon kanske inte skulle blivit mamma från början om hennes krav är att det ska vara ordning och reda hela tiden....

Jag är glad att skolan Emil går i uppmuntrar kreativitet. De håller på med mycket musik och teater. Och vår rektor är något utäver det vanliga. Han är väldigt engagerad i barnen. Ja, jag tror Emil verkligen har fått bästa möjliga start i skollivet!
Vad nu detta har med kevins födelsedagskort att göra vet jag inte. ;-)
Ha en bra dag och titta gärna in i morgon då jag visar något jag aldrig gjort tidigare!


En tripp till mamma!

Inser att sonen håller på att bli en minikopia av mig. Han älskar att pyssla, mysa och baka. Vet inte om han har någtra andra intressen. ;-) Och när jag blev så otroligt inspirerad av ERIKAS lek med alco inks, så ville ju han också testa. Resultatet blev att vi nu har blomkrukor och ljuslyktor i hela hemmet målade med samma färger.


Men så kul vi har haft ihop!

Självklart fick två av hans lyktor följa med till mamma som en liten present.


Och självklart måste dom ju fraktas med stil! Mitt första försök att altra en påse fick ske 15 minuter innan taxin kom för att köra oss till flygplatsen....

Lovar att jag ska lägga ner mer tid nästa gång!

Och självklart blev det ett litet album till mamma också.       
Nu får det nog vara nog med minialbum av toarullar på ett tag. ;-)

Presenten blev väldigt uppskattad! Nu ligger en drös med födelsedagskort och väntar på att bli färdiga. Dom lär nog inte bli det utan min hjälp... ;-)
Må så gott till nästa gång!


Fler minialbum

Äntligen har min kamera hittat hem! Jag är så glad! Har känt mig handikappad utan den. Mobilen kan ju aldrig komma i närheten av lika bra bilder.
Emils båda fröknar är helt fantastiska. Dom gör mer än sitt jobb. Han har ju ADHD och det är inte alltid lätt att vara fröken då han sätter sig på tvären eller får ett utbrott. Men aldrig har jag märkt att de tycker att det är jobbigt på något sätt. De gör allt de kan för att det ska gå så bra som möjligt för honom och försöker förbereda honom på allt som ska hända. Förändringar är inget han gillar. Rutiner, rutiner, rutiner. Men det går superbra för honom. Så hur ska man kunna visa sin tacksamhet för allt dom gör för min lilla guldklimp? Dyra presenter går ju liksom bort med min ekonomi. Men den ena fröken som Emil haft i "sexårs" fick en ask med ordspråk av mig när Emil slutade där. (Ja alla fröknar fick så klart. Men hon följde med upp i ettan). Och det var oerhört uppskattat! Så då gjorde jag små album igen med nya ordspråk till dessa två underbara fröknar. Skulle ta ner månen för dom om jag kunde...
Nu ska jag sluta dravla. Här kommer bilder på albumen.
Framidan på andra albumet.

1.   2.    3.  

1. Stämpel inne i det första albumet
2. Ordspråk utskrivet på OH-plast och fastsatt inne i albumet
3. En tag ur det andra albumet

RSS 2.0