Ytterligare ett bokmärke!

Jag var ju tvungen att göra ett till mig själv också.
Men med lite inslag av lila och rosa. ;-)

Nu ska sonen hämtas för lite kramkalas i soffan.
Ha en trevlig helg!


Ljuskort

En underbar vän har varit här och fikat idag. Och eftersom jag hade svårt att sova i natt så pysslade jag ihop en liten present till henne. Älskar dessa tealightcard. Dom är ganska enkla att göra. Och man kan göra dom hur enkla eller hur dekorerade som helst. Detta blev enkelt för att jag tyckte pappret var så fint i sig. Gåvan blev i alla fall mycket uppskattad!


Vaniljdoft på ljusen. Min favorit!

Mallen har jag hittat hos Stampartic.
http://stampartic.blogspot.com/2010/09/tea-light-card.html

Ha en underbar dag!


Ett bokmärke

Sonen har ju börjat i ettan och måste så klart ha ett litet bokmärke i sin läsbok. Med en liten skyddsängel i änden av det svarta bandet.
Och som han läser! Han är jätteduktig! Får se om han gillar vad jag gjort när han kommer på fredag. Mammas goknopp!
Alla gör ju häftiga saker med aluminiumtejp och svart akrylfärg. Jag gjorde ett försök. Men eftersom jag inte hade alkrylfärg så ramlade den svarta färgen av hela tiden. Så jag tog min flaska med Glossy Accent och täckte allt. Hi hi! Det funkade! Kul att göra något annorlunda. Och speciellt kul att inte göra ett julkort!!! ;-)
Jul igen

Det var ett tag sen det blev något skrivet här. Men nu är det dax igen!
Lite pyssel har det blivit trots att det varit tyst här inne. Här är ett exempel.Pappret är från BoBunny. Textstämpeln är från Vilda. Snögubben är en Gorjuss-stämpel.


Jag har lekt lite med Puffy Velvet pennan på snögubben. Emil tyckte att det liknande popcorn... Han och hans hjärna. ;-)

 

Här har jag lagt på Chunky Crystal på snöstjärnorna. Och i mitten lite vinrött embossingpulver. Det flöt ut så läckert tycker jag! Har provat med ha i guld och silver i mitten också. Läckert det med!
Ha en underbar dag!


RSS 2.0