Mini album

Alla gör dom. Så då måste ju jag försöka mig på ett jag med. Men vad skulle jag göra pärmen av? De jag känner som gör album använder chippboard. Och det hade jag ju förstås inte. Men sonen som samlar på precis allt hade massor med toarullar. Så dom fick duga.
Jag plattade ihop 4 stycken. Satte mönsterpapper på dom. Jag dekorerade inte rullarna eftersom albumet var så litet så går det knappt att bläddra i det. Och skulle jag dekorera med blommor och annat så kanske det skulle bli svårt att stänga det.
Sen tog jag en bit spillpapper och vek det som ett dragspel. Och så limmade jag dit toarullarna så det går att öppna albumet.
Och till sist satte jag mönsterpapper på fram och baksidan och dekorerade framsidan lite.
Efter det stansade jag ut tags med en magnolia dies. På dom satte jag små kloka ord och dekorerade med rosa pärlor av paper pen och lite band.
Så här blev det:

Framsidan.


Här i ligger tagsen.


Och här är en av tagsen.
"Allt är möjligt. Endast du sätter gränserna"

Jag vet att bilderna är kass. Forhoppningsvis får jag kameran till veckan.
Ha det gott!


En till Candy!

Inkido har två candys. Den här som heter "Forever collection" föll mig verkligen i smaken! Håller tummarna hårt att jag blir den lyckliga vinnaren! ;-)
Vill ni också tävla så kika in på Inkidos blogg.


Bloggcandy hos Inkido!

Och självklart vill jag vara med på den. Vill ni också ha en chans att vinna så kika in i Inkidos blogg ni med.
Detta är vad man kan vinna:Grattis!!

I morgon kommer förhoppningsvis detta kort landa i en väns brevlåda. Jag fick inspiration från ett kort som Ciza från Pysseldags gjort.Som vanligt är det uel kvalité på fotot. Min kamera har nämligen inte flyttat hem än...


Grattis!

Ett grattis-kort till en liten kille. Liten och liten. Tror inte man vill bli kallad för liten när man fyller 11 år. ;-)


Bokstäverna har jag först lagt svart glitterlim på. När det har torkat så la jag på ett lager med 3D-lack.
Det blev en läcker effekt som inte syns så bra på bild tyvärr...


Mer kramar åt folket!

Här kommer ett till kort med kram-tema! ;-)
Samma läckra papper som innan.


Ha en bra dag!


Enkelt och utan stämplar

Ja det var inte ett lätt projekt när man är van vid att ha en liten Magnolia eller liknande med på korten. Men idag fick pappret vara i fokus.


Textstämpeln från www.gummiapan.se är embossad med silver.
Rankan från Making Memories är målad i silver.
Och fjärilarna är utklippta från ett annat papper ur samma serie. Som jag inte har en aning om vad den heter tyvärr. Papperna är underbara med härlig struktur och glitter på flera stycken. Riktigt fina!


RSS 2.0